Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer worden van Doppio Espresso Wageningen?

Doppio Espresso biedt een vrij nieuwe vestiging in Wageningen ter overname aan. De vestiging bevindt zich op de Campus van de Universiteit van Wageningen. Helaas kampt de huidige franchisenemer met gezondheidsproblemen, waardoor de vestiging te koop wordt aangeboden.

De vestiging is sinds 28 februari 2017 geopend. Omdat het een vrij nieuwe vestiging betreft is de aanwezige apparatuur nog vrij nieuw en kwalitatief uitstekend. De vestiging heeft 40 zitplaatsen binnen en 28 zitplaatsen op het terras buiten. Deze kunnen beiden nog uitgebreid worden. Omdat er een horecavergunning aanwezig is, mag er ook alcohol worden geschonken. Dit breidt ook sterk de horeca-mogelijkheden uit.

Toekomst

De vestiging biedt veel toekomstperspectieven. De Campus heeft veel plannen voor uitbreiding van studentenwoningen en bedrijvigheid. Daarnaast kan de omzet nog worden verhoogd door uitbreiding van de openingstijden en opening in het weekend. Tevens kan er nog geïnvesteerd worden in een speed-oven voor het serveren van een efficiënte lunch. Zonder deze aspecten heeft de vestiging al een groei gerealiseerd van tien procent.

Overname

Er is nog geen vaste overnameprijs bekend, deze zal in overleg worden vastgesteld met de huidige ondernemer. Dat zal zijn inclusief de apparatuur en inventaris. Aanwezige voorraad zal worden overgenomen tegen inkoopwaarde. Lopende contracten zoals onderhoud of van producten kunnen desgewenst worden opgezegd. Medewerkers werken op pay-roll basis en zijn zeer flexibel in te zetten.

Inmiddels is er een geschikte kandidaat gevonden voor Wageningen, er wordt niet meer naar kandidaten gezocht

×