Franchisenemers Amberrosia verlengen contract t/m 2020

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

amberrosia2

De eerste franchisenemers van de formule Amberrosia Kinderopvang hebben niet alleen de crisis weten te overleven, maar ook besloten het franchisecontract met de franchisegever voor nog eens 5 jaar te verlengen.

Dani Hoekzema en Merith Schoenmaker zijn franchisenemers sinds 2010 en hebben in 2015 besloten nog eens 5 jaar bij de formule te blijven. “Vooral de wijze waarop de franchisegevers ons af en toe hebben geholpen en zijn bijgesprongen wanneer het nodig was, heeft ons tot dit besluit doen komen” aldus Merith Schoemaker. Zij vervolgt: “Het hoofdkantoor bekijkt altijd eerst zelf hoe hun marketing verloopt alvorens dit te delen met hun franchisers. Daardoor weet je al dat iets werkt en behoef je het alleen nog maar te kopiëren. Eigenaar Jim Rustveld reageert: “Om precies diezelfde reden hebben we eerst één franchisenemer aangesloten zodat we in de praktijk erachter komen waar we eventueel tegen aanlopen en hoe we dit dan kunnen pareren.”

De formule had ook last van het feit dat het vinden van een goede locatie i.c.m. een franchiser niet synchroon liep. Er is genoeg animo en interesse maar veelal liep het stuk op het niet op tijd vinden van een locatie. Dani en Merith hebben een perfecte locatie wat heeft bijgedragen tot hun succes. “Het locatieprobleem hebben we inmiddels opgelost en in potentie hebben we 20 locaties waar we een franchiser voor zoeken met te beginnen in Lelystad en Alkmaar. Dit omdat we willen uitbreiden volgens een olievlekprincipe vanuit Almere en Hoorn” aldus eigenaresse Nelleke Rustveld – Groen.

De formule wil ook niet meer dan 20 franchise vestigingen openen om zo voldoende ruimte en groei voor de vestigingen te kunnen garanderen. “Het is ook mede daarom dat wij samen met Jim en Nelleke aanwezig zullen zijn op de franchisebeurs 2016 om potentiele franchisers vanuit ons standpunt te vertellen waarom wij succesvol zijn en blijven” aldus Dani Hoekzema.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.