Franchisenemers Bakker Bart aan het woord

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchisenemer Dennis Klein-Poelhuis

Dennis Klein-Poelhuis van Bakker Bart Haaksbergen en Madelon Janssen van Bakker Bart Dordrecht vertellen over hun ervaringen als franchisenemers. Dennis is al sinds december 2014 actief voor de brood- en banketformule. Madelon runt sinds april 2016 de vestiging in Dordrecht. Dennis heeft een achtergrond in de zorg en Madelon heeft een eigen camping gerund in Frankrijk.

Beiden waren toe aan iets anders en kozen voor Bakker Bart. “Vanaf het eerste moment voelde het goed bij Bakker Bart en hoe verder ik in het traject kwam hoe enthousiaster ik werd”, aldus Dennis. Voor Madelon gaf de back-up en het ontzorgen door de franchisegever de doorslag. “Ik kan mij hierdoor echt focussen op mijn winkel”, aldus Madelon.

De franchisenemers hebben gekozen voor Bakker Bart vanwege de ontzorging. “Vanuit de franchisegever wordt er veel voor je geregeld, denk aan marketing, opleidingen en het assortiment, dat is prettig”, aldus Dennis. Ondanks dat er bij franchisen veel voor je wordt geregeld geven beide franchisenemers aan dat het wel hard werken is. Madelon licht toe; “Je bent en blijft ondernemer en zelf verantwoordelijk voor je winkel. Je betaalt fee, en daar krijgt je ook veel voor terug. Je moet de formule gebruiken om zelf te verbeteren. Haal je informatie op bij collega ondernemers en deel je successen.”

De winkel van Dennis is onlangs helemaal gerestyled. De franchisenemer is één van de pilotondernemers waar Bart’s Retail B.V. de nieuwe formule heeft uitgerold. Toch is het wel van belang om de winkel eerst goed te kennen voordat je gaat restylen. Dennis licht toe; “Je weet pas waar je over praat of waar je de winkel kan verbeteren, wanneer je de winkel, het personeel en de klanten goed kent.”

Geïnteresseerd in deze formule? Vraag hier informatie aan over de mogelijkheden om ondernemer te worden bij Bakker Bart.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.