Franchisenemers bieden op Huis & Hypotheek

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


De franchisenemers van Huis & Hypotheek hebben via hun franchisevereniging een bod uitgebracht op de formule. Huis & Hypotheek is nog eigendom van de Optima Holding, zij had het in 2009 eigenaar overgenomen van Interfinancened waar het ook maar een jaar onder had gehangen.

Dave Smits,  bestuurslid van de Vereniging van Franchisenemers Huis & Hypotheek en eigenaar van Huis & Hypotheek Veenendaal “De laatste twee eigenaren hebben niet gebracht wat wij ervan hadden gehoopt; ze hebben ons als vereniging geen toekomstvisie kunnen duidelijk maken”, zo vat hij de kritiek samen. “We willen niet langer een speelbal zijn. Wie kan onze toekomst beter bepalen dan wijzelf?”

De vereniging zal bij Optima, dat vorige week te kennen gaf open te staan voor verkoop van de hypotheekketen, een formeel bod neerleggen. “Daarin zal nog geen prijs worden genoemd. We laten volgende week eerst een boekenonderzoek doen en beslissen dan of we een bod doen op de vennootschap of de naam”, aldus Smits.

Bij Huis & Hypotheek zijn momenteel nog 35 franchisenemers aangesloten, tegen 97 op het hoogtepunt in 2008. “De oude garde is nog over, zeg ik met alle respect. Het zijn de sterkere kantoren, die de storm overleefd hebben, een behoorlijke klantenportefeuille bezitten en veel op hebben met het merk.”

dinsdag 18 oktober 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise