Franchisenemers De Klussenier in het zonnetje gezet

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vrijdag 27 januari jl. werd de derde editie van De Klussenier Awards georganiseerd in Barneveld. Er werden prijzen uitgereikt in 5 categorieën: Vakmanschap, Ondernemerschap, Klantvriendelijkheid, Starter van het Jaar en de Ondersteuner Award. Ook werden twee franchisenemers in het zonnetje gezet vanwege hun 10-jarig bestaan als Klussenier en vielen twee franchisenemers in de prijzen voor Uitzonderlijk Ondernemerschap. De awards worden uitgereikt op basis van beoordelingen van klanten.

Ronald van Drunen uit Velsen en Marco Cornelisse uit Wormer werden in het zonnetje gezet door hun 10-jarig jubileum als Klussenier. Cornelisse viel meteen met zijn neus in de boter, hij won namelijk ook de Vakmanschap award.

Elroy Ungerer uit Pijnacker werd het best beoordeeld in de categorie Klantvriendelijkheid en Martin Harteveld uit Barendrecht ging met de Ondernemerschap Award naar huis. Richard Talen uit Assen won als Starter van het Jaar. In september 2015 ging hij van start en laat volgens de formule goede resultaten zien.

De Ondersteuner Award werd uitgereikt aan Jolanda Bergshoeff. Deze award is in het leven geroepen om niet alleen de franchisenemers in het zonnetje te zetten, maar ook om medewerkers een hart onder de riem te steken die de franchisenemers ontzorgen in o.a. administratie of het maken van offertes.

Ruben van der Stoep en Jeroen Muller vielen in de prijzen in de categorie Uitzonderlijk Ondernemerschap. Bijna 10 jaar geleden begon Muller in Spijkenisse maar inmiddels al een paar jaar actief in omgeving Geervliet. De Klussenier verzorgt in een groot aantal vestigingen van Praxis workshops. Tijdens deze workshops leert men de basis van bijvoorbeeld schilderwerk, klussen of elektra. Na een succesvolle pilot heeft Praxis er dit jaar weer voor gekozen de Klusseniers de workshops te laten verzorgen. Deze goede samenwerking tussen Praxis en de Klussenier is o.a. te danken aan de inspanningen van Muller.

Joost van der Pol, directeur en eigenaar van de franchiseformule, is zeer tevreden. “Het is een gezellige en positieve aangelegenheid waar ik veel energie van krijg. Je moet je voorstellen dat de genomineerde Klusseniers de beste van de in totaal 180 Klusseniers in Nederland waren in 2016. Maar de lat ligt bij alle Klusseniers hoog. Klanten waarderen de klantvriendelijkheid gemiddeld met een 9 en het vakmanschap wordt gewaardeerd met een 8,7. Daar zijn we als organisatie erg trots op.”

Op de foto: v.l.n.r.: directeur/eigenaar De Klussenier Joost van der Pol, Klusseniers Marco Cornelisse, Pascal Pak en Cas Jansen

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.