Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemers Filta Gelderland en Filta Overijssel over FiltaFryPlus

Sinds 2014 wordt de franchiseformule FiltaFryPlus door de franchisenemers Filta Gelderland en Filta Overijssel met toenemende positieve resultaat uitgevoerd.

Filta Environmental is de exploitant van het FiltaFry Plus systeem. FiltaFry Plus is een service voor het filteren van frituurolie. Met het FiltaFry Plus systeem gaat de franchisenemer de weg op met zijn eigen bedrijfsauto en helpt onder andere horeca-ondernemingen met besparingen op zijn frituur systemen. Op een milieuvriendelijke wijze worden de frituur systemen op micro basis gefiltert en schoongemaakt.

Hoe wordt de franchiseformule ontvangen?
De reacties van Jos van Aalst, Rob Wolters, Theo Overgoor en Mark van de Pavert laten zien dat de franchiseformule positief wordt ervaren. “De combinatie van ‘totale ontzorging’ op het gebied van frituurmanagement, realiseren van kostenbesparingen en het milieuvriendelijke aspect heeft belangstelling van vele (horeca)ondernemers. De eerste twee weken worden demo’s bij de klanten gratis verzorgd en het zien cq. ervaren hiervan geeft bijna altijd een positieve respons”.

Hoe worden de ontwikkelingen ervaren en hoe zien ze de toekomst?
“In Gelderland en Overijssel zien we dat de basis van de formule goed is. Ben je bereid om hard te werken en vind je het leuk om het werk (filteren en reinigen) van deze service uit te voeren; heb je het zelfvertrouwen om contact te leggen en een relatie op te bouwen met (potentiële) klanten, dan ga je zeker een klantenkring opbouwen als zelfstandige professional”.

De formule heeft zich de afgelopen jaren succesvol bewezen en is inmiddels in ruim 20 landen actief.
Het is nu mede aan ons om aan te tonen dat Gelderland en Overijssel gereed zijn om de voordelen te ervaren van FiltaFryPlus”
.

De voordelen zijn besparing op frituurkosten tot 50%, verbeterde voedselkwaliteit, verlengen levensduur van de frituurolie met 100%, verwijderen van 99% van de koolstofresten en milieuvriendelijk.

Vanuit de werkloosheid met een goed franchiseconcept naar een succesvolle onderneming.
voor enige van deze franchisenemers is gebleken dat FiltaFryPlus de deur was naar een toekomst met perspectief. “Voor mij is FiltaFryPlus de ideale oplossing geweest om vanuit een WW-situatie toe te werken naar een zelfstandige succesvolle onderneming”.

Dit benadrukt dat de formule het belangrijk vindt om behalve een commerciële en duurzame ook een maatschappelijke kant te hebben.

Momenteel is Filta Environmental op zoek naar franchisenemers voor bijna iedere regio in Nederland.