Franchisenemers Henk en Marlies Zwolle – Ouderenwinkel Zwolle

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Als men zo vriendelijk is een plaats naar je te noemen, dan moet je ook zo aardig zijn als wederdienst daar een winkel te openen, moeten Henk en Marlies Zwolle gedacht hebben. Samen met haar man had ze tot drie jaar geleden een franchise Bouwmarkt Formido, met 20 man personeel. Die hebben zij toen om gezondheidsredenen verkocht, maar het ondernemersbloed blijft borrelen en zij wilde toch graag weer iets ondernemen. En de keus viel op een franchise van een Ouderenwinkel.

Marlies is 15 jaar Ziekenverzorgster geweest en zag deze jonge franchise organisatie als een nieuwe uitdaging. Een ouderenwinkel dat is de toekomst, zoals ze zelf zegt. Nu veel zorgproducten niet meer vergoed worden is het een uitdaging om daar op in te spelen. Zelf spreken zij liever over de doelgroep van 50+. Waar koop je die speciale aangepaste producten om het leven, werken en wonen en vrije tijd zo aangenaam mogelijk te maken en klanten te adviseren en te helpen met slimme hulpmiddelen die het leven een stuk aangenamer maken.

De keus werd mede ingegeven, doordat Ouderenwinkel een jonge franchiseorganisatie is, waardoor je als franchisenemer veel inspraak hebt, het assortiment kunt helpen uitbreiden en kunt helpen om het concept goed in de markt te zetten. Zo zoeken Marlies en Henk samenwerking met bijv. Ergo therapeuten, om klanten verder te helpen als ze met de artikelen van Ouderenwinkel er niet helemaal uit komen en zij aangepaste aangemeten hulpmiddelen nodig hebben. En zullen zij samen met hun leveranciers regelmatig demonstraties gaan geven. Er is een pedicure ruimte aanwezig waar Ageeth Hoekstra gediplomeerd pedicure op afspraak klanten kan behandelen, ook diabetes en reuma patiënten kunnen bij haar terecht.

Marlies en Henk hebben dus een doel, en dat is met mooie hulpmiddelen, goede adviezen en een breed aanbod 50+ en ouderen te helpen en zolang mogelijk zelfstandig te functioneren.
 
De slogan is niet voor niets:
De ouderenwinkel maakt ouder worden alleen maar leuker

dinsdag 15 februari 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise