Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rotsvast opent vestiging in Nijmegen

16 september 2015
Franchisenemers Ton de Ridder en Corrie Broekhuizen openden op 1 september jl. een vestiging van Rotsvast verhuur en vastgoedbeheer in Nijmegen. De Rotsvast vestiging bevindt zich aan de rand van het centrum tegenover het Hunnerpark. Rotsvast verhuurt alle soorten huurwoningen.

De Ridder en Broekhuizen hebben tien jaar lang een succesvol verhuurbedrijf gehad in Spanje. De franchisenemers zijn nu toe aan een nieuw avontuur en besloten in Nederland aan de slag te gaan. Rotsvast Nijmegen gaat zich richten op verhuur en vastgoedbeheer in de breedste zin van het woord. “Wij willen iedere service die een klant of eigenaar aan ons vraagt, kunnen verlenen. Wij zijn op zoek naar woningen, appartementen, winkelpanden en bedrijfspanden voor de verhuur’’, aldus de Ridder.

De franchisenemers hebben al veel aanvragen ontvangen van cliënten die op zoek zijn naar een passende woonruimte of bedrijfsruimte. “Rotsvast beschikt over een breed kandidatenbestand waardoor we op de korte termijn voor iedere klant een geschikte en passende huurder kunnen vinden’’.