Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemers Runnersworld openen tweede vestiging

Franchisenemers Danny Pormes en Erna Redecker openen op donderdag 4 september a.s. hun tweede Runnersworld in Noord Holland. De nieuwe vestiging wordt geopend in Purmerend. Het aantal vestigingen van de hardloopformule staat dan op 29. Op dezelfde dag openden zij tien jaar eerder hun eerste vestiging in Hoorn.

“Ik ben ontzettend trots dat ik samen met mijn geweldige team de Runnersworld-vestiging in Hoorn in tien jaar heb laten uitgroeien tot een begrip in de stad. Dat we dit succes nu mogen uitbreiden naar een extra vestiging van tweehonderd vierkante meter in Purmerend, maakt me erg trots,” zegt Danny Pormes. “De tijd is rijp voor nog een Runnersworld-vestiging in de regio. Ook al liggen beide vestigingen op slechts twintig kilometer van elkaar, de hardloopsport is inmiddels zo populair dat we deze kans niet konden laten liggen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we lopers van diverse niveaus kunnen helpen met alles op en rondom de mooiste sport die er is: hardlopen.”

Bij franchiseformule Runnersworld zijn de medewerkers ervaren en enthousiaste hardlopers. Zij adviseren de best passende hardloopschoen op basis van een videoanalyse van iemands looppatroon. Ook kunnen bezoekers in de vestiging terecht voor vragen en advies rondom hardlopen; van training tot wedstrijd en van blessurepreventie tot kledingadvies. Voor specialistische sportvragen en -diensten werken de franchisevestigingen in Purmerend en Hoorn samen met onder meer een fysiotherapeut en een podoloog.

“Runnersworld heeft als doel zo veel mogelijk lopers en wandelaars van dienst te kunnen zijn. Dat betekent een persoonlijk advies op maat en de beste hardloopschoenen, -kleding en -accessoires. Dat bewerkstelligen we door op steeds meer plekken aanwezig te zijn en het startpunt voor iedere loper te zijn. Met de opening van de vestiging in Purmerend versterken we onze positie in de regio Noord-Holland nog verder. Zo zijn we voor veel lopers nog beter bereikbaar,” zegt Damy Rutjes, formulemanager van Runnersworld.