Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het succesverhaal van franchisenemer Stefan Veenhof bij Anytime Fitness

Je onderneming starten net als corona begint. Wie doet dat nu? Stefan Veenhof uit Eindhoven! Dit is zijn verhaal.

Stefan Veenhof (links) besloot een Anytime Fitness club te openen vlak voor corona om de hoek kwam kijken. Hij is er eerlijk in dat hij een heftige periode tegemoet ging. Niks kon en mocht en dat terwijl hij zich net flink in de schulden had gestoken als nieuwe franchisenemer bij de bank. Hoe moest dat nou goed komen?

Terwijl de wereld plat lag werd een voormalig winkelpand in een bloeiende wijk in Eindhoven, waar nu geen kip op straat te vinden was, omgetoverd tot een prachtige Anytime Fitness club. Na een pittige verbouwing konden de deuren open maar ze mochten niet.

Inmiddels spreken we Stefan en lacht het leven hem tegemoet. Met zijn club ging het namelijk al heel snel héél goed! De locatie in Eindhoven die hij koos bleek, ondanks de stevige concurrentie, een schot in de roos! Mensen wisten Anytime Fitness én Stefan te vinden en met zijn persoonlijke aanpak is zijn sportclub meer dan alleen een sportclub. Het is een plek waar mensen met veel plezier naar toe komen om te sporten. En soms komen ze niet eens om te sporten maar voor een kopje koffie tussen de bedrijven door. Gezelligheid is namelijk waar het om draait bij Anytime Fitness Eindhoven. Stefan, ook gedeeltelijk nog werkzaam voor het hoofdkantoor van Anytime Fitness Benelux was al 5 jaar werkzaam in Sittard en verantwoordelijk voor de technologische ontwikkelingen binnen AF Benelux. En toch kriebelde het hem om te gaan ondernemen.

Toen hij door zijn collega werving en selectie werd gevraagd of hij geen potentiële franchisenemer kende om een Anytime Fitness in Eindhoven te openen was dit zijn call. Hij ging het zelf doen. Met een achtergrond in fitness, de kennis van het hoofdkantoor en zijn aangeboren gevoel voor hospitality bleek Stefan zelf de perfecte kandidaat voor zijn thuisstad en maakt zijn droom waar.

Ontvang gratis meer informatie over Anytime Fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anytime Fitness

×