Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisevestiging backWERK Tilburg feestelijk geopend

Op 9 mei is de nieuwste backWERK locatie op Heuvel 29-31 in het centrum van Tilburg feestelijk zeer succesvol geopend. Daarmee heeft BackWERK nu 23 winkels in Nederland. Gasten zijn welkom voor een kop koffie, diverse vers belegde broodjes, smoothies gemaakt van vers fruit en vele andere producten in het nieuwe restaurant van franchisenemers Andre en Jose Lucasse.

“We zijn heel erg trots dat de winkel gister is geopend,” zeggen de franchisenemers van de nieuwe backWERK. “Het was een drukke dag met veel positieve reacties. Ons team staat te popelen om onze gasten te ontvangen en te voorzien van de lekkerste smoothies, zoetigheden en broodjes.”

Het concept backWERK staat voor kwaliteit, vers, snel en heel lekker tegen een vriendelijke prijs. In Tilburg wordt naast het huidige assortiment ook diverse yoghurts en salades aangeboden. Dit zijn twee pilots die op een later moment ook in de rest van het land worden geïmplementeerd. De broodjes worden belegd bij backWERK met de beste ingrediënten. De salades worden bijvoorbeeld vers bereidt en de kip wordt op locatie gemarineerd en gebakken.

De nieuwe locatie in het centrum van Tilburg is alle dagen in de week geopend.

×