Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisevestiging Kwalitaria geopend in De Bilt

Een échte familiezaak is het geworden; Kwalitaria De Bilt. Vader Edwin, zoon Mike en dochter Denise openden dinsdag 2 april met trots hun eigen cafetaria. Edwin runt zijn hele leven al cafetaria’s en Mike en Denise zijn er vanzelfsprekend ingerold. De opening is zaterdag 6 april feestelijk gevierd.

Aanbod voor iedereen

Wat kunnen buurtbewoners verwachten van Kwalitaria De Bilt? Volgens Edwin wordt het een plek voor iedereen. Edwin: “Of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin; iedereen is welkom. We voorzien iedereen van een heerlijke maaltijd. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt. Daar werken we elke dag met hart en ziel voor!”

Voor elk wat wils

Edwin vertelt enthousiast over het assortiment: “Je kunt bij ons écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Complete maaltijden, burgers, friet, snacks, salades, belegde broodjes en een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners binnenkort te ontmoeten!”

×