Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Frank Nanning maakt overstap naar Jumbo Supermarkten

PLUS ondernemer Frank Nanning uit Overijssel gaat de overstap maken naar Jumbo Supermarkten. Per 2 januari 2021 zal de supermarkt haar formule aanpassen naar de Jumbo formule. Alle medewerkers van PLUS Nanning gaan mee naar de nieuwe formule en zijn onlangs al geïnformeerd.

‘’Mijn ambities met de winkel en de dienstverlening aan klanten sluiten nauw aan bij de visie van Jumbo en de mogelijkheden die het concern biedt aan zelfstandige supermarktondernemers,’’ aldus Frank Nanning.

Beleving

Met de overstap wilt Frank Nanning zijn huidige en toekomstige klanten meer ‘’foodbeleving’’ bieden. Hier vallen onder andere versbereide maaltijden en een uitgebreider aanbod van verse en gezonde producten onder.

“De klanten in Balkbrug en omgeving laten weten hier in toenemende mate behoefte aan te hebben. De Jumbo formule speelt sterk in op de wensen en behoeften van de klant. Dat verklaart ook de snelle groei van het concern. De unieke combinatie van beste service, grootste assortiment en laagste prijs valt ongetwijfeld ook hier in de smaak. Het geeft een extra impuls aan lokaal ondernemerschap en biedt fraaie mogelijkheden om boodschappen doen steeds leuker te maken.”

Verbouwing

Voordat de Jumbo vestiging geopend kan worden moet het hele pand wel grondig aangepast en vergroot worden. Per 2 januari 2021 neemt Frank Nanning, die uit een supermarktfamilie komt en de winkel ruim tien jaar geleden van zijn vader overnam, afscheid van de PLUS formule. Alle huidige medewerkers mogen blijven met behoud van hun arbeidsvoorwaarden.

‘’Ambitieuze winkelondernemers die met ons verder willen groeien ontvangen wij met open armen. Het is erg stimulerend om te leren van elkaars ideeën en ondernemersvisie. Vooral als die van beide kanten worden aangestuurd door de wens om de klant steeds op één te zetten. In de aanstaande samenwerking met Frank Nanning geldt dit als gemene deler. Wij verheugen ons op de samenwerking met de familie Nanning.’’ Aldus Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten.

×