Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Freshly Chopped binnenkort in Markthal Rotterdam

12 augustus 2022

Freshly Chopped kondigt aan dat de van oorsprong Ierse franchiseformule binnenkort ook te vinden is in Markthal Rotterdam. Het is de tweede vestiging die in Nederland haar deuren opent. Eerder dit jaar opende de eerste vestiging in Leiden.

Drukbezochte Markthal

“Wij zijn erg trots om een vestiging te openen op deze unieke locatie,” aldus Norbert Verheijden, franchisemanager bij Freshly Chopped Nederland. “We kijken ernaar uit en kunnen niet wachten om dit prominente restaurant in september te openen en acht miljoen bezoekers per jaar kennis te laten maken met de gezonde salades van Freshly Chopped.”

Toetreding Nederlandse markt

Eind 2021 werd bekend gemaakt dat de Ierse formule een Master Franchisecontract met Fresh Food Fast Company had gesloten. Hiermee werd toetreding van Freshly Chopped tot de Nederlandse markt mogelijk gemaakt. Freshly Chopped staat voor vers, gezond en lekker. Gasten kunnen in de restaurants terecht voor salades, choppitos en hot pots. Deze gerechten worden vers voor de ogen van de gasten bereid. “We zien in Nederland een groeiende vraag naar gezonde en voedzame maaltijden. Freshly Chopped maakt een gezonde levensstijl voor een ieder mogelijk,” aldus Norbert Verheijden.

Door de grote vraag naar de gezonde producten van Freshly Chopped is de formule actief opzoek naar franchisenemers voor een nieuw te openen vestiging door heel Nederland. Specifiek is de franchiseformule opzoek naar franchisenemers in de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Spreekt het concept van Freshly Choppped je aan en wil je graag deel uit maken van deze gezonde fastfoodformule? Vraag dan nu informatie aan en kom met ons in gesprek.

 

Ontvang gratis meer informatie over Freshly Chopped

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Freshly Chopped

×