Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Freshly Chopped no. vier in de Westfield Mall of the Netherlands

Master franchisee FFF. International B.V. opent samen met franchisenemer De Derde Linden de vierde Freshly Chopped vestiging in Nederland. De Derden Linden heeft nu twee zaken op de teller en heeft de ambitie er volgend jaar nog meer te openen.

De kleinste Freshly Chopped

Deze nieuwste Freshly Chopped bevindt zich in de Fresh! van the Westfield Mall of the Netherlands, dichtbij de parkeergarage en tussen de Albert Heijn en de Jumbo. In de Fresh! versmarkt bevinden zich meerdere ondernemers, waaronder een bakker, slager, groenteboer, visboer en diverse delicatessen winkels. Het is een plek waar mensen dagelijks hun boodschappen komen doen, maar ook komen voor een stukje food theater.

De unit van Freshly Chopped heeft een oppervlakte van 23 m2. Toch bevat het alles wat Freshly Chopped nodig heeft: de verse salade bar, chopping stations, een smoothie area en een afwas. “Door nog slimmer om te gaan met de ruimte die we hebben, is het ons gelukt om een compacte Freshly Chopped binnen 23 m2 te maken. Dit bewijst maar weer dat het concept geschikt is voor elk type locatie.” aldus Hans Wingender, Managing Director van FFF International B.V.

Nieuwe producten: Sandwiches en smoothie bowls

In de zaak in de Westfield Mall wordt afgetrapt met een nieuwe versie van het menu. “We zullen in deze nieuwe zaak twee productgroepen aan het menu toevoegen: sandwiches en smoothie bowls. Met deze nieuwe producten hebben we ook in de ochtenduren een gezond product aan te bieden”. In de eerste maand zal er feedback verkregen worden vanuit de gasten over deze producten en zullen deze productgroepen ook in de andere Freshly Chopped’s verkocht gaan worden.

KOM NAAR DE OPENING!

Ook van deze opening op maandag 2 oktober zal Freshly Chopped een feestje maken. De gehele dag worden er gratis Mexican Street en Lebanese Falafel salades uitgedeeld (zolang de voorraad strekt) en krijg je 25% korting op je eerste order. Daarnaast zullen om 11:00 uur de Ierse Ambassadeur en oprichter Brian Lee het restaurant officieel openen. Kom jij ook langs om een kijkje te nemen?

Ontvang gratis meer informatie over Freshly Chopped

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Freshly Chopped

×