Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Freshly Chopped organiseert Meet the Healthy Future avond

Heb jij een passie voor vers en gezond eten? En heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen? Grijp dan nu je kans en kom naar de Meet the Healthy Future avond! Freshly Chopped is op zoek naar gastvrije en gepassioneerde ondernemers die deel willen uitmaken van een innovatief, duurzaam en gezond nieuw merk d.m.v. franchise!

Meet The Healthy Future

Op deze Meet The Healthy Future avond geeft de formule een korte presentatie over het merk Freshly Chopped, krijg je een kijkje in je keuken (letterlijk!) en krijg je de kans om de verschillende gerechten te proeven. Daarnaast vertelt Norbert Verheijden, franchisemanager van Freshly Chopped Nederland, je over alle ins en outs van franchisen bij Freshly Chopped.

Tijd & locatie

Evenement: Meet the Healthy Future
Datum: Maandag 24 oktober van 17:00 tot 19:00
Locatie: Markthal Rotterdam (Ds. Jan Scharpstraat 298)

Zien we je op 24 oktober a.s? Aanmelden voor het evenement kan hier.

Freshly Chopped Franchise

Freshly Chopped is een gezond en duurzaam Quick Service Restaurant dat in 2012 is opgericht door de Ierse Brian Lee en Andy Chen. Het is een snel groeiend, internationaal franchiseconcept. Momenteel telt de formule meer dan 50 vestigingen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Cyprus.

Freshly Chopped staat in het teken van gezond en vers. De franchisegevers wensen gezond, voedzaam en vers eten voor iedereen mogelijk te maken. Bij Freshly Chopped worden salades, choppitos en hot pots voor de ogen van de gast bereid. De naam van de formule is afgeleid van de wijze waarop gerechten worden bereid. Met behulp van een Mezzaluna-mes worden de ingrediënten A La minute “gechopped”. De formule werkt enkel met producten die vrij zijn van E-nummers, toegevoegde suikers en andere toevoegingen. Daarnaast zijn alle ingrediënten biologisch. De salade bowls zijn 100% natuurlijk afbreekbaar en alle andere verpakkingen zijn vervaardigd van recyclebaar materiaal.

Ontvang gratis meer informatie over Freshly Chopped

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Freshly Chopped

×