Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Freshly Chopped sluit Master Franchisecontract met Fresh Food Fast Company

Freshly Chopped sluit Master Franchisecontract met Fresh Food Fast Company. “Freshly Chopped is opgericht in Ierland en is daar een enorme hit. Freshly Chopped zie ik als dé fast food formule van deze tijd: vers, voedzaam, gezond en snel geserveerd”, vertelt Hans Wingender CEO en eigenaar van Fresh Fast Food Company, het bedrijf dat Freshly Chopped in Nederland zal introduceren. Fresh Food Fast Company heeft de masterrechten verkregen voor de Benelux, Duitsland, Frankrijk Denemarken en Zweden.

De eerste vestiging, de pilot store, wordt februari a.s. geopend in Leiden. Wingender: “De komende vijf jaar willen wij ruim 100 winkels openen in deze landen, te beginnen in Nederland. Tot september a.s. openen we drie company stores, vervolgens willen we uitbreiden door middel van franchise. Dit concept heeft een zeer interessant business model om samen met Franchisepartners de snelle groei te kunnen realiseren. Wij zullen dan ook snel op zoek gaan naar de juiste partners”, aldus Norbert Verheijden, binnen het team verantwoordelijk voor Franchise Acquisitie.

CEO en oprichter Brian Lee van Freshly Chopped heeft alle vertrouwen in Hans Wingender en zijn team. “We hadden veel opties en aanbiedingen om Freshly Chopped naar het continent te brengen, maar we zijn ervan overtuigd dat dit de ideale oplossing is om ons handelsmerk gezonde fast food naar zoveel mogelijk klanten te brengen. Hans werkt al meer dan 20 jaar voor de grootste fast food  organisaties (red: o.a. Kentucky Fried Chicken) ter wereld en weet als geen ander dat de gemiddelde Europese consument aan het veranderen is en steeds gevoeliger en veeleisender wordt op het gebied van herkomst en gezondheidsaspecten. Fresh Food Fast Company heeft de juiste passie en energie om Freshly Chopped uit te laten groeien tot een belangrijk en succesvol franchise merk in Europa.

Op de foto: Brian Lee (m) met Hans Wingender (2e van rechts) en Norbert Verheijden (links)

×