Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei met corporate franchisenemer

De Derde Linden en FFF International B.V. tekenden afgelopen week officieel een samenwerkingsovereenkomst, waarbij de ambitie is vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen. FFF International B.V. is master franchisee van het merk Freshly Chopped in zes landen: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Denemarken. Afgelopen jaar openden zij drie company stores in Amsterdam Zuid-Oost, Markthal Rotterdam en Leiden. De Derde Linden zal een belangrijke franchisepartner worden om samen het merk Freshly Chopped in Nederland nog sneller te laten groeien.

DE DERDE LINDEN

De Derde Linden is de derde generatie supermarktondernemer en is gevestigd in Amstelveen. Als eerste officiële franchisepartner van Freshly Chopped in Nederland, verwacht eigenaar Rens van der Linden snel de eerste nieuwe vestigingen te kunnen openen. Er zijn afrondende gesprekken voor de huur van enkele mooie locaties. Ook zal Rens per 1 juli de zaak aan het Bijlmerplein in Amsterdam overnemen, om te starten met het produceren van salades en wraps voor in de retail en het uitbreiden van de business catering.

“De consument wil niet alleen weten waar zijn eten vandaan komt, men wordt ook steeds bewuster van de impact van gezond eten. Het eten moet gemakkelijk zijn en gepersonaliseerd kunnen worden, waarbij ook duurzaamheid belangrijk is. Freshly Chopped voldoet hier helemaal aan en ik zie dan ook grote kansen voor de toekomst” aldus Rens van der Linden, eigenaar van De Derde Linden.

“Rens is een gepassioneerd ondernemer en met kennis van de markt van eten en drinken. Door De Derde Linden zullen we samen het merk nog relevanter maken voor de Nederlandse markt en Freshly Chopped bereikbaar maken voor iedereen.”, aldus Hans Wingender, Managing Director van FFF International B.V.

THE HEALTHY FOOD COMPANY

Gezond eten voor iedereen toegankelijk maken, dat is de missie van Freshly Chopped. Het assortiment bestaat uit vers gemaakte salades, wraps, warme burrito’s, açaï bowls, noedelsoepen en gezonde smoothies en sappen. Deze gerechten kunnen op elk moment van de dag gegeten worden en dienen als gezonde, stevige maaltijd. Alle ingrediënten worden gechopped met het Mezzaluna-mes, waardoor de smaken samen komen en de salades gemakkelijk met alleen een vork te eten zijn. Er kan rekening gehouden worden met alle dieetwensen en allergieën: vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij of lactosevrij. Alle ingrediënten van Freshly Chopped zijn zonder toevoegingen van suikers of e-nummers en de salades worden geserveerd in een biologisch afbreekbare bowl.

Ben je benieuwd naar meer informatie over de franchisemogelijkheden bij Freshly Chopped? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over Freshly Chopped

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Freshly Chopped

×