Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fries Franchise Treffen 2023

Een eigen onderneming in Leeuwarden beginnen? Dat kan! Bijvoorbeeld als franchiseondernemer van één van de vele Nederlandse of internationale franchiseformules. Op donderdag 8 juni a.s. zijn geïnteresseerden van harte welkom bij het event ‘Fries Franchise Treffen’ (voorheen Franchisemarkt 058), waar meerdere franchiseorganisaties, (kandidaat-) franchisenemers, investeerders en vastgoedaanbieders alles komen vertellen over de mogelijkheden voor nieuwe ondernemers. Van harte welkom!

Leeuwarden wordt groener: ook de winkels

De franchiseformules die zich dit jaar komen presenteren hebben allen een bedrijfsfilosofie waarbij waarden als ‘duurzaamheid’, ‘groen ondernemen’, ‘circulairiteit’ én ‘innovatie’ niet meer weg te denken zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan snelgroeiende, populaire franchiseformules als The Swapshop, Vegan Heroes, City Hub (Opslag & stadsdistributie), Anne&Max of Copper Branch. De gemeente Leeuwarden moedigt de vestiging van ondernemingen met een groene bedrijfsfilosofie aan, het sluit aan bij de visie in het coalitieakkoord ‘Vergroenen, verbinden en verwaarden’.

Fries Franchise Treffen wordt georganiseerd door FranchiseFormules.NL, Stichting Binnenstadsmanagement en Gemeente Leeuwarden.

Wanneer:        Donderdag 8 juni
Waar:              Grand-café Fire / Boutique Hotel Leeuwarden
Tijd:                  18.30 – 22.00 uur
Voor wie?         Formules en kandidaat-ondernemers
Aanmelden:     Inschrijven voor deelname

Over Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden telt zo’n 125.500 inwoners waarvan er 95.000 in de stad wonen. Er zijn 11.400 bedrijfsvestigingen, goed voor ruim 60.000 banen. Er studeren 34.000 studenten (MBO, HBO en WO). Jaarlijks bezoeken ca. 850.000 toeristen de stad die om zijn rijke historie, het grote cultuuraanbod en de goed gevulde evenementenkalender zeer in trek is bij nationale en internationale bezoekers. De titel Culturele Hoofdstad 2018 heeft Leeuwarden bekend gemaakt als een populaire destinatie voor een meerdaagse citytrip. De stad Leeuwarden heeft een bruisende historische binnenstad en in de stad en gemeente zijn verschillende grotere winkelkernen die mogelijkheden bieden tot het vestigen van nieuwe retail- of horecabedrijven.

Agenda binnenstad

In 2021 is er door de gemeente Leeuwarden een ‘Agenda Binnenstad’ opgesteld waarin ambitieuze plannen staan om de binnenstad nog aantrekkelijker te maken. Ondernemers uit detailhandel, horeca, cultuur en ook bewoners en pandeigenaren hebben het hele jaar 2022 volop meegepraat over de plannen voor de lange termijn. Een belangrijk uitgangspunt bij de plannen is dat de binnenstad zijn unieke eigenschappen wil versterken, het stadscentrum wordt nog meer de ‘place- to-be’ met de nadruk op funshoppen, uitgaan, cultuur, evenementen, recreëren en wonen. Er is ruimte voor versterking van de culturele agenda, voor groen en circulariteit, voor vergroting van de autoluwe zone, voor alles wat de binnenstad nóg mooier maakt.

Meer informatie

Voor meer informatie over Fries Franchise Treffen en/of deelname verwijzen we u graag naar de informatie op onze website: https://franchiseformules.nl/fries-franchise-treffen/informatie/

U kunt ook contact opnemen met:

Dhr. Jan-Piet Broersma, FranchiseFormules.NL
T. 06-417 455 27
M. info@franchisingetc.com

Dhr. Hayo Galema, Stichting Binnenstadsmanagement Leeuwarden
T. 06-158 520 62
M. binnenstadsmanager@gmail.com

Dhr. Hessel Bij de Leij, gemeente Leeuwarden (Economische Zaken)
T. 06-117 683 74
M. hessel.bijdeleij@leeuwarden.nl

×