Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Frites Atelier opent eerste franchisevestiging in Nederland

Frites Atelier komt naar Roosendaal. De vestiging wordt geopend in Designer Outlet Roosendaal. In Den Haag, Gent, Antwerpen en Brussel zijn al vestigingen van de franchiseformule van chef-kok Sergio Herman.

Het heeft anderhalf jaar geduurd om het concept te ontwikkelen. Er is op verschillende pilotlocaties getest. De eerste vestiging in Den Haag is 5 jaar geleden geopend. Nu wil de franchiseformule gaan inzetten op de toekomst door middel van franchise.

De vestiging in Roosendaal wordt samen met partner Vermaat Groep geopend. De vestiging komt in Designer Outlet Roosendaal. Het idee achter de gekozen locatie is dat er veel publiek is dat graag tijd vrij maakt voor een ‘culinaire pitstop’. De vloeroppervlakte bedraag 162m² en biedt ruimte aan 85 gasten. Naar verwachting opent de eerste franchisevestiging in oktober a.s.

Geïnspireerd op New York, Londen en Parijs

“De Frites Atelier belofte is geïnspireerd op de grote levendige brasserieën uit de vorige eeuw van steden als New York, Londen en Parijs. We hebben een wereld gecreëerd rondom ons product en die beleving hebben wij net zo belangrijk gemaakt als de smaak van onze gerechten, want pas dan komt onze gastvrijheid volledig tot zijn recht. Met onze ateliers brengen we, zonder concessies, de ambachten die ons vak zo kenmerken voor het voetlicht. Dat onze principes aanslaan blijkt uit dit nieuwe partnership. We zijn blij en dankbaar dat we de toekomst van Frites Atelier verder mogen uitbouwen en zo nog meer mensen met onze frites kennis mogen laten maken!”, Aldus Sergio Herman.

×