Frozen Yoghurt Benelux begint in Nederland met franchise

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Met hun deelname aan de Franchisebeurs afgelopen april, startte franchiseformule van Frozen Yogurt Benelux hun werving van ondernemers voor de verkoopformule in Nederland. Het concept is volledig klaar om in Nederland uitgerold te worden en de franchisegever ziet veel marktpotentie.

De ijsmarkt is in opkomst, en de gezondheidstrend blijft groeiende. Met goede Frozen Yogurt kunnen we deze markt perfect bedienen.” Aldus Tine Hartjes, eigenaresse van Frozen Yogurt Benelux en franchisegever .

De franchiseformule richt zich er op om Frozen Yogurt producten verkrijgbaar te krijgen op meerdere verkooppunten. Dit door middel van een ruim aanbod van Frozen Yogurt producten en een ruim aanbod van Frozen Yogurt machines. Beide producten kunnen afgezet worden bij tankstations, camping winkels, cafetaria, schoolkantines, en andere horecagelegenheden.

Met name cafetaria en snackbars zijn een interessante markt. Grote voordeel van deze machines ten opzichte van de reguliere ijsmachines, zijn het gebruikersgemak en de aanschafkosten. Een ijsmachine is een flinke investering voor de gemiddelde ondernemer.  Frozen Yogurt machines zijn laagdrempelig qua kosten, waardoor de investeringen in Frozen Yogurt  in snel tempo kan worden terugverdiend.

De franchisenemer fungeert als accountmanager binnen zijn eigen exclusieve rayon en is een belangrijke schakel tussen Frozen Yogurt Benelux en haar afnemers. Frozen Yogurt Benelux hecht er veel waarde aan dat de relatie tussen de accountmanager, afnemers en Frozen Yogurt Benelux bv optimaal is. De franchisenemer krijgt daarbij daadwerkelijke ondersteuning en ontvangt daarnaast een significant percentage van de gerealiseerde verkopen.

Herkent u zichzelf in dit beeld? Frozen Yogurt Benelux is momenteel op zoek naar ondernemers in heel Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.