Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Frozen Yogurt Benelux verwelkomt nieuwe franchisenemer

Op 1 november zal Johan Twigt van start gaan als franchisenemer bij Frozen Yogurt Benelux. Johan zal zijn klanten helpen voorzien van allerlei Frozen Yogurt producten in de regio groot Rotterdam. Zijn bedrijfsauto is inmiddels besteld en zal met de herkenbare belettering in groot Rotterdam te zien zijn.

Tine Hartjes – Daanen, eigenares van Frozen Yogurt Benelux BV. spreekt haar vertrouwen uit in de kwaliteiten van Johan Twigt. “Johan heeft 28 jaar succesvol in de automotive gewerkt en was toe aan een nieuwe fase in zijn leven.” Aldus Tine Hartjes. “Ik herken dat in mijn eigen leven en heb bewondering voor de keuzes die hij maakt. Ik heb de overtuiging dat de ervaring die Johan de afgelopen jaren heeft opgedaan hem absoluut zal helpen om in de regio Rotterdam Ollie’s Frozen Yogurt op de kaart te zetten.” vervolgt Tine hartjes.

Johan geeft aan dat Frozen Yogurt Benelux over meer dan 25 verschillende smaken van deze calorie arme Ollie’s frozen yogurt beschikt. ”Daarnaast heeft Frozen Yogurt Benelux een complete betaalbare range frozen yogurt machines waarmee op een eenvoudige wijze een overheerlijke Ollie’s frozen yogurt of Ollie’s yogurt shake bereid kan worden. Al deze producten en machines zijn speciaal ontwikkeld voor de cafetaria, horeca, catering, sportscholen en schoolkantines en voor iedere ondernemer betaalbaar.”aldus Johan Twigt.

“Ik heb bewust gekozen voor deze formule gezien de productlijn en de filosofie van deze onderneming. Een echt familie bedrijf waar ik mij helemaal thuis voel”, vervolgt Johan Twigt