Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gastouderbureau ViaViela neemt Charno over

12 september 2019

Na de recente overnames van gastouderbureaus Click en Doomijn, breidt ViaViela haar opvangnetwerk opnieuw uit. Zo zijn sinds afgelopen augustus ook de gastouders van gastouderbureau Charno en de bij hen aangesloten gezinnen, van harte welkom bij het landelijk opererende gastouderbureau. Directeur, Arno van den Hoven van Charno gastouderbureau legt uit waarom de keuze op ViaViela viel.

Charno

Gastouderbureau Charno was dertien jaar lang een begrip in de regio Breda. De beslissing om onder de vlag van een landelijke opvangorganisatie verder te gaan, is dan ook niet lichtvaardig genomen. Toch voelde samenwerken met ViaViela als een logische stap. Arno en Chantal,  voormalig eigenaars van Charno, vertellen waarom.

Arno: “We zijn met meerdere partijen in gesprek geweest. De belangrijkste redenen om uit die partijen voor ViaViela te kiezen, waren de professionele werkwijze  en het persoonlijke gevoel dat we kregen tijdens onze gesprekken. Dat gaf ons meteen het vertrouwen dat onze klanten bij ViaViela in juiste handen zijn. ViaViela die  ondanks haar omvang, duidelijk blijft kiezen voor de persoonlijke benadering. Dat past helemaal bij de werkwijze die Charno gedurende de afgelopen 13 jaar altijd heeft uitgedragen.”

ViaViela op overnamepad

Charno is het derde gastouderbureau in korte tijd dat kiest voor een samenwerking met ViaViela. Vorig jaar nam ViaViela al Click gastouderopvang, een van de grootste gastouderbureaus in de regio Eindhoven, over. Niet veel later volgde Doomijn, een opvangorganisatie actief in de regio’s Zwolle, Apeldoorn en Sneek.

×