Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gastouderbureau ViaViela start met nieuwe franchisenemers

Het heeft zo zijn voor- en nadelen, een inwerktraject tijdens zo’n turbulente periode. Franchisenemers Nancy en Henk Korporaal, Bibische van Zweeden en Sandy Laan weten daar nu alles van, ze weten nu direct hoe contact met ouders en gastouders ‘op afstand’ eruitziet. Afgelopen maanden liepen deze drie kandidaat-franchisenemers een persoonlijk opstarttraject waarin ze klaargestoomd werden voor het zelfstandig runnen van een eigen ViaViela vestiging.

Ze hebben allemaal succesvol het traject doorlopen en per 1 februari startte Bibische van Zweeden officieel als franchisenemer in de regio Den Helder, per 1 maart startte Nancy en Henk Korporaal in de regio Gorinchem en per 1 mei startte Sandy Laan in de regio Hoorn. Alle nieuwe franchisenemers hebben zich vol overgave op hun persoonlijk opstarttraject bij ViaViela gestort.

Het opstartraject

‘’Franchisenemers van ViaViela zijn organisatorisch sterk, goed met mensen en verantwoordelijk. Ze bruisen van de energie om aan de slag te gaan met een eigen onderneming. Al het andere -zoals kennis over de branche, het omgaan met onverwachte ontwikkelingen en de werkwijze van ViaViela- komt tijdens het opstarttraject aan bod. Zo nemen de aanstaande franchisenemers deel aan workshops over wet- en regelgeving, pedagogiek, marketing en de dienstverlening van ViaViela. Verder wacht hen een aantal online modules. Ook leert iedere franchisenemer de kneepjes van het vak van een ervaren collega.’’ Aldus een woordvoerder van ViaViela.

Naast het opstarttraject moet er ook voldaan worden aan de registratie van de franchisenemer (en vestiging) in het Landelijk Register voor Kinderopvang. Pas als dit definitief is, kan de opgeleide franchisenemer van start. “Ik kijk uit naar het moment dat ik de ouders, kinderen en gastouders in mijn regio ga ontmoeten. Al ben ik wel ontzettend blij met dit traject. Dankzij de ondersteuning van ViaViela maak ik, ook in deze roerige periode, een vliegende start met mijn onderneming.” Aldus Sandy Laan.

[box]Wil je meer weten over ViaViela? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×