Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gedegen groei Buro Cleijsen

03 september 2013

Onlangs is Jon Straatman als franchisenemer toegetreden tot Buro Cleijsen. Buro Cleijsen begeleidt bedrijven bij certificatieprocessen zoals  ISO 9001, 14001, etc. “We zijn de adviseur, kwaliteitsmanager, helpende hand en praatpaal van de ondernemer en met name de directie. Buro Cleijsen heeft een goede reputatie bij haar klanten, maar ook bij de certificerende instanties worden wij gezien als een betrouwbare en gerespecteerde partner voor onze klanten”, aldus Oprichter en directeur Ad Cleijsen.

Een belangrijk deel van de opdrachten komt binnen via het hoofdkantoor en wordt vervolgens verdeeld over de franchisenemers, daarnaast worden franchisenemers ondersteunt bij hun acquisitie indien wenselijk.  Uiteraard wordt er gekeken naar de aard van de opdracht om de beste match biij de specifieke kennis en ervaring van de franchisenemer en klant te krijgen.

Jon Straatman heeft veel ervaring opgedaan in de financiële wereld en zal zich met name gaan richten op advocaten, notarissen, deurwaarders (KBvG norm), consultants en andere financiële dienstverleners.

Buro Cleijsen beschikt inmiddels over een netwerk van acht franchisenemers. “Er is een groeiende vraag naar certificatie. Nog dit jaar verwachten we hier drie franchisenemers bij. In de komende jaren zal dit netwerk verder uitgebouwd gaan worden”.