Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gedreven salestijgers bij InXpress

De franchisenemer die echt goed bij InXpress past, is een gedreven salestijger, vertelt Jos Nefkens Managing director.

“Wij verdienen onze boterham met sales en service. De bijbehorende discipline is absoluut nodig om een succesvolle ondernemer te worden. Als je dat doorzettingsvermogen hebt, leidt dat tot zeer goede verdiensten, waarbij €10.000 per maand geen uitzondering is. Dat is natuurlijk een uitstekend verdienmodel, bewezen door bestaande franchisenemers. We merken dat echt goede ondernemers niet makkelijk te vinden zijn en die zoeken we natuurlijk wel. We zijn streng in onze selectie om achteraf teleurstellingen te voorkomen. Als we eenmaal een succesvolle match hebben, profiteert de ondernemer van veel voordelen. Zo hanteren we een vaste entreefee, verzorgt ons hoofdkantoor de facturatie en financiële administratie en hebben we state-of-the-art shipping software. De ondernemer wordt onderdeel van een wereldwijd sterk netwerk”, aldus Managing Director Frank Fontein.

Uitgebreide begeleiding, on- en offline

Aansluiten bij InXpress Nederland betekent volop training en uitgebreide begeleiding. “Wij trainen onze beginnende franchisenemers zoveel als nodig is om te groeien”, zegt Fontein. “Ook meelopen met bestaande, succesvolle ondernemers is onderdeel van de opleiding.  We komen ook drie of vier per jaar keer ergens in het land bij elkaar om kennisuitwisseling makkelijker te maken. Dan nodigen we een leverancier uit die een presentatie houdt. Er zijn ook voortdurend extra trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van sales en service, om die op een topniveau te houden. Ook wereldwijd delen we kennis en ‘best practices’ via een wereldwijde nieuwsbrief en natuurlijk de InXpress University, waar ondernemers alles kunnen vinden om bij ons succesvol te worden. Denk hierbij aan trainingsfilms en allerlei kennisdocumenten.”

Werken vanuit elke gewenste plek

De franchisenemers van InXpress hebben in principe geen kantoor nodig om hun sales te kunnen doen. In het begin ligt de totale focus op acquisitie, na verloop van tijd komt daar ook het optimaal verlenen van service bij. “Een van de mooie kanten van de InXpress-formule is de mogelijkheid om overal te kunnen werken”, zegt Nefkens. “Een laptop een telefoon en een goede internetverbinding zijn dan het gereedschap.”

Ontvang gratis meer informatie over InXpress

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

InXpress

×