Geen spijt van overstap Aldi naar Spar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Lex Hulshof weet heel zeker dat hij er goed aan heeft gedaan om in Heelsum als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Klanten vertellen de oud-Aldi-bedrijfsleider dat ze in z’n Spar zo vriendelijk zijn.

Van bedrijfsleider bij een amper in z’n klanten geïnteresseerd Aldi naar het vrije ondernemerschap onder de vlag van Spar, dat het juist van zijn klantvriendelijkheid moet hebben. Groter kan de tegenstelling bijna niet.

Lex Hulshof maakte de keus begin april heel bewust. Wekenlang was hij toch wat onzeker of hij de juiste stap maakte. “Maar nu weet ik zeker dat het een goede was” zegt de nieuwbakken Spar-ondernemer. “Het viel me deze week op dat ik zoveel complimenten krijg van klanten. Hoe mooi onze winkel is vergeleken met andere winkels in de buurt. En ook hoe klantvriendelijk zijn. Het toezwaaien van al die loftuitingen doet mij en mijn vrouw Karin goed.”

Het echtpaar nam in Heelsum, bij Renkum, de Golff van bijna 700 vierkante meter vvo over van Bertus te Dorshorst en verbouwde die tot Spar Champions League. De afgelopen tien jaar was Hulshof bedrijfsleider bij diverse Aldi’s in en rond Arnhem. “Zo’n tien jaar geleden heb ik ooit een keer een test gedaan, waar uitkwam dat ik geschikt zou zijn voor een buurtwinkel. Het heeft echter tot nu geduurd om dat ook echt te gaan doen. Spar bood me diverse winkels aan. De vestiging in Heelsum was in mijn ogen de beste optie.”

De nieuwe Spar-ondernemer vindt het een verademing om zo met klanten om te gaan, zoals dat bij de buurtsuperformule gebruikelijk is. “Eigenlijk is het terug naar af, want voordat ik bij aan de slag ging, heb ik in service-supermarkten gewerkt. Ik heb op mijn manier service bij Aldi tevergeefs proberen in te voeren. Maar in Heelsum kan ik dat doen hoe ik wil.

Klik hier voor meer informatie over de franchiseformule van Spar!

Bron: Distrifood, 28-05-2011

dinsdag 2 augustus 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise