Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Geert de Klaver: nieuwe commercieel directeur Multicopy

04 september 2018
Bij Multicopy The Communication Company is Geert de Klaver in dienst getreden als commercieel directeur. ‘Met die invulling versterken we ons management en bereiden we ons voor op komende veranderingen binnen de grafische communicatiebranche’, zegt algemeen directeur Annette Dales. ‘We zijn blij met de komst van Geert. Hij brengt ontzettend veel kennis in vanuit zowel zijn brede ervaring als ondernemer als op het gebied van strategisch (commercieel) beleid. In de transitie waarin we als Multicopy zitten en vanuit zijn resultaatgerichte en ervaren aanpak is Geert de juiste sparringpartner voor onze franchisenemers, hun klanten en een versterking in het management van Multicopy’.

Geert heeft ruim 20 jaar ervaring in de grafische industrie. Onder andere als accountmanager new business bij Océ. Vanaf 2007 heeft hij het ondernemerschap opgepakt en is bedrijven gaan coachen en trainen op het gebied van verkoop en management. Ook personal coaching en het vervullen van interim managementtaken behoorden tot zijn business. Dat heeft in 2016 ervoor gezorgd dat hij gevraagd werd algemeen directeur te worden bij een van zijn klanten. En nu dan de stap naar Multicopy. Een combinatie van alles wat hij graag wil en waar zijn passie ligt. Commercie, ondernemers, grafische communicatie en vooral samen met elkaar bouwen aan een prachtige toekomst is Geert op het lijf geschreven.

Annette Dales: ‘We blijven investeren in onze toekomst. In de werving voor een directeur operations (COO) zijn we met Geert in contact gekomen en dat heeft in een nieuwe functie geresulteerd: die van commercieel directeur. Kansen doen zich voor en die moet je dan pakken. We blijven echter op zoek naar versterking in de managementlaag op operationeel niveau. Dus als we tegen de juiste persoon aanlopen dan pakken we ook die kans met beide handen aan. We staan zo sterk in de veranderende markt, dat we blijven investeren in de toekomst om er het maximale uit te halen.’

×