Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Geldvoorelkaar.nl Geassocieerd Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging

12 juni 2023

Geldvoorelkaar.nl is Geassocieerd Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de organisatie bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het Geassocieerd lidmaatschap.

Naast een beoordeling van de exploitatiebegroting, het contract, worden zowel de commerciële als de financiële aspecten van de formule beoordeeld door de NFV. Om Geassocieerd lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen.

Over Geldvoorelkaar.nl

Geldvoorelkaar.nl, opgericht in 2011, is het eerste zakelijke crowdfundingplatform in Nederland. Het platform bemiddelt tussen investeerders en geldnemers. De missie is: Een positieve en verantwoorde bijdrage leveren aan de financierbaarheid van MKB Nederland inclusief de vele franchisegevers en franchisenemers die Nederland rijk is. Geldvoorelkaar.nl heeft inmiddels zo’n 2.200 projecten gefinancierd met een totale funding van meer dan 500 miljoen euro. Geldvoorelkaar.nl is in bezit van een Europese crowdfunding vergunning, afgegeven door de AFM.

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

×