GeldXpert breidt uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


GeldXpert, de financiële consumentenformule, is sinds oktober ook gevestigd in Leeuwarden (Heine Kooistra en Jappie Braaksma), Assen (Herman Haak en Henry Jansen) en Lansingerland (Richard de Graaf). Heb je een financiële vraag, dan kun je bij GeldXpert terecht.

André Wolfs, directeur van de GeldXpert-keten, licht toe: “We merken in de huidige economische neergang dat consumenten steeds meer behoefte krijgen aan het op orde brengen van hun financiële positie. Juist in economisch mindere tijden is het goed je financiën door te laten lichten zodat je op eventuele tegenvallers bent voorbereidt. Daarnaast neemt de vraag naar ons merk toe, brede financiële dienstverlening en integraal advies. Het prijsmodel dat wij hanteren speelt daarbij tevens een rol voor ondernemers.

Daarnaast redeneert GeldXpert niet vanuit een product, maar vanuit de consument. GeldXpert is in staat te groeien, dit jaar zijn er 7 kantoren geopend en er is van 2 afscheid genomen. Voor 2012 verwacht Wolfs een groei te realiseren van 10 kantoren netto, mede door de introductie van een aantal vernieuwende concepten.

dinsdag 8 november 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise