Genomineerde franchisenemers zijn bekend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!
Stichting Onderneem ‘t!, organisator van de gelijknamige Franchise & Formule Beurs organiseert dit jaar weer de verkiezing ‘Franchisenemer van het Jaar’. “Uiteindelijk zijn er 20 franchisenemers genomineerd. Wij als organisatie vinden het natuurlijk fantastisch dat er zo’n grote animo is. Tijdens de stemronde is er flink gestemd en zijn er driefinalisten bekend!”, aldus beursorganisator Tom Barten.

Vorige week vrijdag sloot de stemronde van de Franchisenemer van het Jaar verkiezing. De drie genomineerde franchisenemers die in de race zijn voor de titel ‘Franchisenemer van het Jaar’ zijn:

  • Lennard Borger (FEBO in Ede)
  • Rob Bos (Vodafone in Hoogeveen)
  • Pascal Middleton (New York Pizza in Apeldoorn)

In de eindronde zal de driekoppige jury en een mystery shopper van Store Support de vestigingen bezoeken. De jury maakt van ieder bezoek een verslag. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen. Tijdens de Franchise & Formulebeurs Onderneem ‘t! op vrijdag 13 april zal de prijs worden uitgereikt.

dinsdag 20 maart 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.