Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Genomineerden NFV Franchise Innovatieprijs bekend

Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) heeft de genomineerden voor de NFV Franchise Innovatieprijs 2016 bekend gemaakt. De NFV Innovatieprijs is in het leven groepen om innovaties in de franchisebranche aan te moedigen en een podium te bieden. Franchiseformules Filta Benelux, Délifrance en Wave International maken kans op de award.
  • Filta Benelux: filtert en reinigt frituursystemen met het unieke FiltaFry concept. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service waarmee de klant tijd en geld bespaart en de voedselkwaliteit wordt verbeterd. Met het concept van Filta wordt de levensduur van olie tot 100% verlengd en worden klanten op alle fronten ontzorgd op milieuvriendelijke basis.
  • Délifrance: met haar nieuwe concept heeft de formule een “grab & go”-counter ontworpen met daarbij het behoud van Délifrance-kwaliteit.
  • Wave International (moederbedrijf van Cosmo Haristyling & Team Kappers): heeft een nieuw digitaal informatieprogramma geïntroduceerd om de service naar de klant te optimaliseren.

Van alle genomineerden wordt een film gemaakt die tijdens het NFV Franchisediner op 24 mei zal worden getoond. De aanwezige gasten kunnen een stem uitbrengen op een van de drie franchiseformules. De bekendmaking wordt verzorgd door Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW.