Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Genomineerden NFV Franchise Trofee 2020 bekend

Home Instead Thuisservice, Kaldi koffie & thee en Sales Improvement Group zijn genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2020. Zij maken hierdoor kans op de enige vakprijs voor de beste franchiseformule van Nederland. Een prijs die de samenwerkingsvorm franchise bekrachtigt en laat zien dat het franchiseconcept succesvol is.

Thuiszorgorganisatie met lef, dat is Home Instead Thuisservice. Alles om ouderen zo lang als mogelijk thuis te laten wonen. Een combinatie van een bedrijfseconomisch strak georganiseerde organisatie en een optimale dienstverlening maken het concept uniek en anders dan anders.

Bij ‘’Koffie met karakter’’ denk je aan Kaldi koffie & thee. Kaldi helpt klanten al 20 jaar de koffiesmaak te vinden die perfect bij hem of haar past. Topkwaliteit koffie en thee, een onderscheidend assortiment eigen merk producten, op een toegankelijke manier gepresenteerd.

Sales Improvement Group is uitgeroepen tot de beste zakelijke dienstverlener van 2019. ‘’Uw sales verbeteren’’ is hun doel. Zij optimaliseren salesorganisaties én trainen mensen. Hun methodiek is volledig gericht op een integrale aanpak.

Alleen door de NFV erkende formules die voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. De genomineerden presenteren zich aan de vakjury onder leiding van juryvoorzitter en NFV-voorzitter Boris van der Ham. De winnaar wordt op 26 mei a.s. tijdens de Algemene Ledenvergadering bekendgemaakt.

Samen sterker door franchise

Franchise als vorm van ondernemerschap biedt mooie kansen als je voor jezelf wilt beginnen. Je begint niet bij nul en hoeft ook niet het ‘’wiel’’ opnieuw uit te vinden voor je onderneming. Je runt tegen betaling zelfstandig een bedrijf en profiteert van de voordelen van een grote organisatie. Met zo’n 836 formules in Nederland (in 2018) vertegenwoordigt franchise een groot aandeel in de Nederlandse economie.

×