Genomineerden van de NFV Franchise Innovatieprijs bekend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

logo nfv
De NFV Franchise Innovatieprijs wordt voor de 2e keer uitgereikt.  Het doel van deze prijs is om Franchiseformules die een uitmuntende prestatie leveren of hebben geleverd op het gebied van innovatie een podium te bieden. De franchiseformules Finovion, Fit20 en Flexibility zijn genomineerd voor de NFV Franchise Innovatieprijs 2014.

Nominaties
De NFV leden konden zichzelf aanmelden voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Een vakjury toetst iedereen op basis van vooraf gestelde criteria en de innovatie moet betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Uit alle aanmeldingen worden 3 genomineerden vastgesteld. De genomineerden geven een filmpresentatie tijdens de NFV Jaardag op 27 mei 2014 aan het aanwezige publiek(= leden van de NFV). De aanwezigen stemmen op één van de genomineerden en degene met de meeste stemmen wordt de uiteindelijke winnaar voor 2014!

Uitreiking en bekendmaking
De winnaar wordt, net als de winnaar voor de NFV Franchise Trofee, bekendgemaakt door Halbe Zijlstra Fractievoorzitter VVD Tweede Kamer tijdens de NFV Jaardag met o.a. de 42ste Algemene Ledenvergadering op dinsdag 27 mei 2014.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise