George Steur nieuwe directeur van Bruna

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

2017-08-17-george-steur-bruna
George Steur zal per 1 september a.s. de functie van algemeen directeur bekleden bij franchiseformule Bruna. Steur volgt Rob Schuyt op, die sinds eind vorig jaar als ad interim de functie bekleedde.

De nieuwe directeur heeft de afgelopen 20 jaar bij tal van internationale bedrijven managementfuncties bekleed. Steur was onder andere voor The Carphone Warehouse verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van The Phone House eigen vestigingen en franchisevestigingen en de uitrol naar het buitenland. Ook heeft hij zich toegelegd op het ontwikkelen van nieuwe strategieën, online initiatieven en omnichannel projecten bij verschillende organisaties.

“Bruna is een prachtig bedrijf, dat met bijna 150 jaar een enorme geschiedenis heeft. Het is één van de sterkste retail merken in Nederland. Tegelijkertijd is het nodig de keten weerbaarder te maken en verder te laten groeien, onder meer door ontplooiing van nieuwe commerciële concepten, verdere marktontwikkeling en verbetering van klanttevredenheid. Ik ga deze uitdaging graag samen met alle medewerkers, ondernemers en partners van Bruna aan”, aldus Steur.

Onder leiding van zijn voorganger Rob Schuyt is Bruna na een aantal moeilijker jaren weer in rustiger vaarwater gekomen. Sinds het begin van dit jaar heeft de franchiseformule haar organisatie versterkt en zijn de resultaten sterk verbeterd door meer focus en efficiëntie. De aandacht verschuift inmiddels weer naar omzetgroei, onder meer door het openen van nieuwe vestigingen, aanpassingen in het assortiment en aanscherping van de formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Dhr Geert Heuvel

    Mocht het zo zijn dat dit bericht bedoeld is om iedereen hoop te geven, dan is dit aardig gelukt. Het lijkt of hier een grondig onderzoek is gedaan naar Bruna. Niets is minder waar, Bruna geeft zelf aan dat het er weer bovenop is gekomen. Bruna zal niet zeggen dat het rommelt aan alle kanten. Dhr. Steur gaat de snoeischaar in Bruna zetten om te redden wat er te redden valt. Let wel: hij zat ook bij Phone House. Is inderdaad voortijds al weggegaan maar daar kon het tij ook niet meer gekeerd worden. Als hij voortijds Bruna verlaat hou je dan dus maar goed vast !

    Geert Heuvel

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website