Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gert van Doorn vertrekt na 21 jaar bij Primera

Aan het eind van dit jaar vertrekt Gert van Doorn na 21 jaar dienst bij franchiseformule Primera. Formuledirecteur Christel Teeuwen zal per 1 oktober a.s. benoemd worden tot algemeen directeur van Primera.

“Na 21 jaar komt er een nieuw avontuur op mijn pad als ceo bij Fashioncheque, waar ik aan de slag ga met de uitbouw van het productportfolio voor de Benelux en de rest van Europa. Met onze ondernemers en een zeer gewaardeerd team van collega’s, kijk ik terug op een bijzonder mooie en leerzame samenwerking met fantastische resultaten. Vol vertrouwen geef ik het stokje over aan Christel Teeuwen. Een topper uit eigen opleiding, waarbij onze organisatie in uitstekende handen is”, aldus Van Doorn.

Onder leiding van Van Doorn groeide Primera naar 525 vestigingen, zette het sterk in op verbreding van het assortiment en versterking van het merk Primera. Daarnaast werd ingezet op digitalisering met o.a. Primera.nl en werd de Primera Keuze Cadeaukaart succesvol in de markt gezet.

“Met een duidelijk strategisch plan tot 2025, een gezonde financiële situatie en een uitstekend managementteam waarin weer een nieuwe generatie heeft plaatsgenomen, kijk ik uit naar de volgende fase om Primera verder te laten groeien”, aldus Teeuwen.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Primera![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×