Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gert van Hoppe nieuwe franchisenemer Perselectief

Sinds februari jl. heeft Gert van Hoppe zich verbonden aan franchiseformule Perselectief. Van Hoppe gaat aan de slag als ‘Senior Consultant Werving & Selectie ICT’ bij de formule. Van Hoppe wordt tevens Partner en ‘Senior Consultant’, maar dan van het label Perselectief Interim.

Enerzijds zal Van Hoppe bemiddelen in vaste en tijdelijke functies ten behoeve van Perselectief. Anderzijds zal Van Hoppe via Perselectief Interim als franchisenemer klanten coachen en adviseren met betrekking tot het werven en selecteren van de juiste oplossingen. Dat zal aan de hand van de wensen van de klant gaan en de kansen die in de markt liggen. Perselectief Interim maakt sinds 2013 zelfstandig onderdeel uit van Perselectief B.V. Met een Interim Manager komt de formule de klant beter tegemoet.

Van Hoppe heeft een gevuld CV en beschikt over kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfsapplicaties, ICT tools, sales en manager van ICT consultancy. Naast deze vaardigheden beschikt Van Hoppe eveneens over een internationaal netwerk van ICT experts en leveranciers.

De franchiseformule heeft 25 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie van ervaren managers en specialisten. Perselectief is een middelgrote onderneming en beschikt over tien specialisten met ieder één of meerdere segmenten in de markt onder hun hoede. “De wijze waarop wij daarvoor een financiële vergoeding vragen is gekoppeld aan de plek waar wij onze waarde toevoegen, dus geen eindeloos durende marges op het uurtarief van de Interim Manager,” aldus Maarten van de Sande, partner van Perselectief. De formule heeft een moderne werkwijze als het gaat om het vinden, selecteren van de juiste Interim Manager. Om het proces in goede banen te leiden, zodat de opdracht slaagt, staat Perselectief Interim paraat.