Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gertie en Ron al ruim 25 jaar het gezicht van Bufkes Corio Center Heerlen

17 januari 2024

25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller op ruim 20 restaurants (en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen). Maar bij Bufkes in het Corio Center krijg je nog altijd het echte Bufkes gevoel.

Niet voor niets wordt Gertie Miss Bufkes genoemd. Kom je aan Bufkes, dan kom je aan Gertie! Rondom het 15-jarige Bufkes jubileum werd bij Gertie en Ron het 30 miljoenste Bufkes broodje verkocht en de ondernemers hebben de laatste 25 jaar vele blije en vaste gasten gemaakt. In moeilijkere tijden, zoals tijdens de jarenlange bouw van het Maankwartier maar ook tijdens de Corona periode wisten Gertie en Ron op basis van hun vastberadenheid en de vertrouwde Bufkes kwaliteit hun vaste klandizie aan zich te binden. Voor een gezellig praatje, de lekkerste broodjes, een verse kop soep en goede koffie kun je vandaag de dag nog altijd bij Gertie en Ron terecht.

Over Bufkes

Bufkes is opgericht in 1996 in Zuid-Limburg en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip ver buiten Limburg. Bufkes staat bekend om dé lekkerste vers belegde ambachtelijke broodjes en meer! Onze producten worden met veel passie en gedrevenheid bereid met de beste ingrediënten, oog voor kwaliteit en pure smaken. Toppers zoals het broodje Werrem Sjink – ter plekke vers van het mes gesneden – en de Limburger zijn inmiddels beroemd in Nederland. Naast een ruim assortiment aan warme en koude broodjes bieden wij ook verse salades, flatbreads, huisgemaakte soepen, loaded fries, speciaal koffies, verse sappen en zoetwaren aan. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuwe smaken en combinaties om de gast te blijven verrassen.

Ontvang gratis meer informatie over Bufkes

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bufkes

×