Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gertjo Janssen nieuwe directeur DGN Retail

Per 1 januari a.s. treedt Gertjo Janssen in dienst bij DGN Retail, bekend van de formules Hubo, Multimate en Fixet. Janssen wordt algemeen directeur. DGN Retail werd onlangs nog overgenomen door Euretco. Janssen heeft ruime ervaring in de non-foodretail.

Vanaf oktober 2009 is Janssen algemeen directeur van Nicovij, met winkelformules als Enorm/Profnorm en Lockmasters. Daarvoor is Janssen 12 jaar werkzaam geweest in een zelfde functie voor Bike Totaal en Raleigh NL bij Bike Totaal B.V. 

“Gertjo Janssen voldoet ruimschoots aan onze eisen, heeft een grote affiniteit met de branche én de ambitie om de formules Hubo en Multimate nog sterker in de markt te zetten,” zegt Steve Evers, directeur Formules bij Euretco. “Sinds eind oktober is Euretco eigenaar geworden van DGN Retail, dat de laatste periode geleid is door Henk Castelijns. Met Gertjo Janssen halen we een teamspeler in huis, met veel ervaring in de retail en in de samenwerking met zelfstandig ondernemers. Hij en zijn team zullen de formule-ontwikkeling vol ambitie verder gestalte gaan geven.”