Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gertjo Janssen nieuwe Managing Director Euretco Holding

Gertjo Janssen wordt per direct Managing Director van Euretco, dochteronderneming van EK/sericegroup. Janssen gaat daarmee een dubbelfunctie bekleden, want hij blijft eveneens in zijn huidige functie actief als Directeur DGN.

Om Gertjo Janssen de ruimte te geven voor dit additionele verantwoordelijkheidsgebied zal het managementteam van DGN heringericht worden. De functie van commercieel manager DGN komt in handen van Paul van Essen die voorheen manager inkoop was. Hij krijgt daarmee de leiding over de afdelingen inkoop en retailmanagement.

De directie van EK/servicegroup bestaat in de toekomst uit drie leden, te weten Franz-Josef Hasebrink (CEO), Martin Richrath (CFO) en Susanne Sorg (CIO). Zij dragen ook de eindverantwoordelijkheid voor haar dochteronderneming Euretco. Vanuit zijn nieuwe verantwoordelijkheid wordt Gertjo Janssen toegevoegd aan de directie van Euretco.

Over Euretco

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere INTERSPORT, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner en Topform. Daarnaast beschikt Euretco via Babyface en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment.

×