Gerwin Abbink versterkt FiltaFry Plus Overijssel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

FiltaFry Abbink

Sinds november 2015 versterkt Gerwin Abbink franchisenemer Mark van de Pavert, samen zijn ze verantwoordelijk voor de regio Overijssel van FiltaFry Plus. Het besluit om franchisenemer voor FiltaFry Plus te worden was niet verrassend, doordat hij is opgegroeid in een cafetaria-familie en zelf ook de benodigde horeca ervaring heeft.

Zijn huidige collega was degene die hem informeerde over de formule als franchisenemer. “Na het gesprek heb ik mij nog meer verdiept in de formule. Ik heb met mijn zus, die een cafetaria beheert, gesproken en die was zeer positief over de formule. Daarnaast heb ik ook nog rondgevraagd in de omgeving en iedereen was tevreden.” aldus Abbink.

De nieuwe franchisenemer is tevreden met de samenwerking met FiltaFry Plus. “Iedere week bel ik met mijn franchisegever over hoe het gegaan is. Daarnaast kan ik ook voor vragen of problemen bij hem terecht.” Niet alleen zijn franchisegever helpt hem met problemen. “Theo Overgoor van Filta Gelderland is een goede collega die ik altijd kan bellen en helpt met eventuele problemen.” Op het huidige moment combineert Abbink FiltaFry Plus met een fulltimebaan. “Ik heb het prima naar mijn zin bij mijn fulltimebaan en het is goed te combineren met FiltaFry Plus. In de toekomst hoop ik wel over te gaan naar FiltaFry Plus.” Abbink heeft vroeger als zelfstandiger gewerkt en weet hoe onzeker ondernemen kan zijn. Echter, Abbink’s klantenbestand groeit gestaag door.

Abbink geeft een tip mee aan zijn toekomstige collega’s: “Je moet er zelf voorgaan, zelf contacten maken en durf te vragen, dan groei je als onderneming.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website