Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gerwin van Helten nieuwe franchisenemer Eten met gemak!

Franchiseformule Eten met gemak! verwelkomt per 4 juli Gerwin van Helten als twaalfde franchisenemer. Van Helten gaat de gemeenten Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe, Tiel, West Maas en Waal, van verse maaltijden voorzien.

“Na verschillende jaren werkzaam geweest te zijn in de verkoop, heb ik besloten het roer om te gooien. Een eigen onderneming is iets, wat ik al heel lang wilde. Nadat ik in contact ben gekomen met Eten met gemak, was de beslissing snel gemaakt. De laagdrempeligheid en de professionele werkwijze van de organisatie hebben mij overtuigd”, aldus de nieuwe franchisenemer.

Geboren en getogen in de regio Rivierenland kent Van Helten het gebied goed. “Als vast contactpersoon en bezorger van de maaltijden, heeft dit de klanten zeker meerwaarde. Daarnaast geef ik graag advies over de maaltijden.”

Inmiddels hebben de eerste klanten zich bij Van Helten aangemeld en hebben deze week de eerste klanten in zijn regio kunnen genieten van de verse maaltijden van Eten met gemak!

Wilt u meer informatie over deze formule? Klik dan hier. Overtuigd en wilt u ook een eigen Eten met gemak! starten? Klik dan hier!