Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Geslaagde overname DBB Mirage in Roosendaal

drogist beter bewust

Op 1 april jl. nam Miranda Gerritsen de drogist uit het winkelcentrum de Kroeven in Roosendaal over van Cherihan Ouashani. Cherihan bood op 1 oktober 2021 haar winkel bij UniPharma ter overname aan. Vanwege gezondheidsklachten moest de eigenaresse haar werkzaamheden onverwachts beëindigen. 6 maanden later opende Miranda haar vestiging: DBB Mirage.

Een droom die uitkomt

Voor de start van dit avontuur was Miranda werkzaam voor Kruidvat en de Tuinen. Haar grootste droom bestond uit het openen van een eigen drogisterij. De onderneemster was al geruime tijd op zoek naar een locatie om een eigen drogisterij te openen. Miranda zag de overname van Drogist de Kroeven als unieke kans om haar droom te verwezenlijken.

In en rondom het winkelcentrum is er veel vraag naar de drogisterij. In de wijk wonen ruim 5100 huishoudens. 40% van de inwoners zijn 55 jaar en ouder. Met de opening van DBB Mirage is het winkelcentrum in Roosendaal weer compleet.

Forse groei DBB

Kort geleden maakte Drogist Bewust Beter bekend verder te gaan onder de naam DBB. Ook kwam de franchiseformule naar buiten met een nieuw logo. De reden hiervoor was de forse groei van de formule. De afgelopen twee jaar hebben twintig ondernemers zich aangesloten bij de franchiseformule. De nieuwe naam en het logo past beter bij deze tijd en draagt positief bij aan de landelijke marketingactiviteiten.

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×