Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Geslaagde trainingsweek bij nieuw trainingscentrum van Cavavin

Startende ondernemers bij Cavavin volgen voor de opening van hun eigen vestiging de Cavist-opleiding: dit is een uitgebreide training waarbij de potentiële franchisenemers worden voorbereid op het franchise avontuur bij Cavavin. Zo vindt er een ontmoeting plaats met de wijnpartners, wordt er kennis uitgewisseld over diverse wijn-gerechten, leren de ondernemers de Cavavin verkooptechnieken en vinden er proeverijen plaats.

Kort geleden is het nieuwe trainingscentrum van Cavavin geopend op Chateau de ROQUEMONT in Saint-Émilion. De eerste trainingsweek op deze unieke locatie voor toekomstige franchisenemers heeft inmiddels plaatsgevonden. Naast een theoretische training bezochten de startende ondernemers de wijngaarden. Tussen de druivenstruiken ontdekte de groep de unieke eigenschappen van de terroirs en werd onder begeleiding van de experts tal van bijzondere wijnen geproefd.

“Het was fantastisch om onze eerste lichting van 2024 te zien genieten terwijl ze ook andere iconische wijndomeinen bezochten, zoals Château Fleur de Lys, Vignobles Brunot St-Emilion Grand Cru, sas vignobles Palatin Guibert, Château Saint Ahon en Ballande & Méneret,”aldus Paul las van Benekom, consultent voor Cavavin.

“Maar dit is pas het begin!” Volgende week gaan de leerling-cavisten naar het hoofdkantoor van CAVAVIN – GROUPE WITRADIS in Guérande om hun wijnvaardigheden verder te ontwikkelen. “Daar zullen ze achter de schermen van onze groeiende formule kijken, hun kennis bijspijkeren en in de praktijk brengen tijdens een winkelinitiatie, zodat ze straks onze klanten het beste advies en de beste service kunnen bieden waar CAVAVIN om bekend staat.”

Als jij ook deel wilt uitmaken van het gepassioneerde concept van Cavavin, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier voor meer informatie over de franchisekansen bij Cavavin.

Ontvang gratis meer informatie over CAVAVIN

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

CAVAVIN

×