Gestart: Koopplein Venray

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Loopplein Venray
Léony Geurts is op 1 februari 2011 lokaal gestart met haar website in Venray. Koopplein.nl geeft richtlijnen voor het onderhoud van de website en handvatten voor het succesvol exploiteren ervan. Ook stelt zij een systeem ter beschikking, waardoor de administratieve afhandeling eenvoudig is. Léony is daar erg over te spreken. Léony is hard bezig haar franchise meer bekendheid te geven. Onlangs was zij nog te gast bij Radio Venray, en zij heeft een flyeractie achter de rug.

Koopplein is voor de gebruikers gratis, en de kosten worden opgebracht door advertenties van m.n. het lokale mkb. Voor een relatief heel aantrekkelijk tarief kan een bedrijf een heel jaar met zijn advertentie on-line staan. Met 300 tot 400 bezoekers per dag op Koopplein Venray  is er al een behoorlijke exposure voor de adverteerders, en goedkoper en effectiever dan bijvoorbeeld adverteren in lokale bladen of folders verspreiden.

Koopplein.nl  is een landelijk dekkend netwerk van gratis lokale handelsplaatsen  op het internet, waar men goederen te koop kan aanbieden. Het verschil met grote broer Marktplaats.nl is, dat Koopplein.nl regionaal werkt. Dicht bij huis dus.

dinsdag 5 april 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise