Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Getir gaat samenwerking aan met Just Eat Takeaway

21 november 2022

Getir en Just Eat Takeaway hebben donderdag in een persbericht bekendgemaakt dat zij gaan samenwerken in Europa, te beginnen in Duitsland. Onderdeel van deze samenwerking is dat het aanbod van supermarktproducten van Getir gelijk beschikbaar is via de apps en website van Just Eat Takeaway. Dit zal gaan om ongeveer 2000 supermarktproducten.  

Eerste buitenlande samenwerking

De samenwerking start volgend week in Duitsland. Daar gaat het dochterbedrijf Lieferando de supermarktproducten van Getir aanbieden in de applicatie. Na het bestellen van de producten worden deze door flitskoeriers van Getir thuisbezorgd.  “Het supermarktaanbod van Just Eat Takeaway wordt steeds sterker en dit nieuwe partnerschap geeft aan dat we dit alleen maar verder willen uitbreiden. Onze klanten hebben door de samenwerking niet alleen de mogelijkheid om maaltijden te bestellen, maar ook supermarktproducten.”, aldus interim COO Andrew Kenny. Ook de regionale General Manager Turancan Salur van Getir is verheugd op de samenwerking. “Getir profiteert van de toegang tot de grote consumentenbasis van Takeway en zal verder groeien in heel Europa”.

Groei flitsbezorgers

Na de samenwerking in Duitsland zal ook in Spanje, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk het aanbod van Getir beschikbaar komen. Wanneer de producten op Thuisbezorgd.nl beschikbaar komen, is nog onduidelijk.

Getir heeft zich recentelijk aangesloten bij De Nationale Franchise Gids. De van oorsprong Turkse formule wenst zich zowel nationaal als internationaal uit te breiden. Sinds 2021 is de formule actief in Amsterdam. Kort daarna openden ze een blackstore in Rotterdam en Den haag. Op korte termijn hoopt Getir zich uit te breiden naar diverse steden in Nederland.

Wil jij partner worden bij Getir? Vraag dan (vrijblijvend)  informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Getir

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Getir

×