GlasGarage stelt nieuwe franchisemanager aan

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule GlasGarage versterkt haar organisatie met het aantrekken van Michel Lebbink als franchisemanager, een nieuw vrijgekomen functie binnen de formule.

Lebbink heeft ruime ervaring op het gebied van franchise. Hij was hiervoor ruim 13 jaar werkzaam bij Intersport. Daar was hij sinds 2009 als formulemanager eindverantwoordelijk voor ruim 85 vestigingen. Daarvoor vervulde hij verschillende commerciële- en leidinggevende functies binnen de retail, waaronder bij Albert Heijn. Het wordt de taak van Lebbink om de service aan de franchisenemers verder te ontwikkelen, de onderlinge samenwerking te versterken en de GlasGarage-formule verder uit te bouwen.

Emil Voorhorst, directeur Glasgarage, vertelt: “Michel brengt veel ervaring mee op het gebied van formulebeheer en het faciliteren van franchisenemers. Met Michel als franchisemanager is ons team op volle sterkte en werken we aan verdere groei in zowel het aantal vestigingen als het marktaandeel.” De franchiseketen heeft nu ongeveer 120 vestigingen in Nederland.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.