Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Goed Gefrituurd Keurmerk voor Big Bread Kitchen Westroijen in Tiel

Big Bread Kitchen Westroijen in Tiel is op 13 november 2023 onderscheiden met het keurmerk Goed Gefrituurd. Deze erkenning voor bak- en vakmanschap in de frituurbranche is voor eigenaar Sheng Chen de bevestiging dat zijn zaak tot de betere cafetaria’s van Nederland behoort.

Chen is de eerste ondernemer in de Big Bread-formule die het keurmerk Goed Gefrituurd heeft aangevraagd. “Dit laat zien dat we goed bezig zijn en dat we tot de betere cafetaria’s van Nederland behoren. Ik wil ook een voorbeeld zijn voor alle ondernemers binnen onze formule.”

Officiële erkenning

Big Bread-formulemanager Antoon Augustinus vindt de onderscheiding een mooie opsteker. “Het is een officiële erkenning van een onafhankelijke beroepsorganisatie voor hetgeen van wat we zelf al jaren zeggen en waar we met onze formule voor staan: kwaliteit leveren, gastvrij zijn en beleving bieden.”

32 zaken

Chen is al twintig jaar uitbater van de cafetaria in Tiel. Daarnaast is hij sinds 2008 eigenaar en oprichter van de Big Bread Groep. Inmiddels telt deze franchiseformule van eigentijdse cafetariazaken 32 vestigingen door het hele land. Het assortiment is breed en gevarieerd en wat luxer. Bezoekers kunnen er terecht voor afhalen maar ook voor een kop koffie, lunch en diner ter plekke.

Robot

De bekroonde Big Bread-zaak in Tiel is drie jaar geleden verbouwd en uitgebreid met een zitgedeelte. De digitalisering heeft hier ook zijn intrede gedaan: naast twee bestelzuilen is er een robot die de maaltijden naar de tafels brengt. Volgens Chen is het van belang om als cafetariahouder na te denken over de toekomst en met de tijd mee te gaan.

Malse kipsaté

Om in aanmerking te komen voor de onderscheiding op het gebied van vakmanschap, veiligheid & hygiëne en verantwoordelijkheid, moest het team van Big Bread Kitchen Westroijen een traject doorlopen. Tijdens controlebezoek door mystery guests was er lof voor de uitstraling van de zaak, de gastvrijheid en de kwaliteit van de producten. Specialiteiten zijn de malse kipsaté, de huisgemaakte bami- en nasiballen maar ook de salade met ossenhaaspuntjes.

Certificaat en plaquette

Tijdens het Frituurwereld Event van vakvereniging ProFri in Hengelo op 13 november nam Chen de plaquette en het certificaat in ontvangst die bij het keurmerk horen. Namens ProFri reikten erevoorzitter Hans Hus en Frans van Rooij de bijbehorende versierselen uit.

Omweg waard

Voor consumenten is het keurmerk Goed Gefrituurd een herkenbaar kwaliteitslabel. Houders van het keurmerk worden opgenomen in de Nationale Smulgids (Smulgids.nl). Ze staan hiermee ook officieel te boek als frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn. Big Bread Kitchen Westroijen in Tiel is nu toegevoegd aan deze erelijst.

Ontvang gratis meer informatie over BB Kitchen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BB Kitchen

×