Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Goede doelen maken kans op steun

27 augustus 2018
Nederlanders kunnen hun (lokale) stichting, goede doel of vereniging aanmelden voor de actie ‘Biggetjesmarkt’ van Expert. Heel Nederland kan vervolgens stemmen op hun favoriete goede doel. De tien goede doelen die de meeste stemmen krijgen, worden genomineerd. Daarna zal een onafhankelijke vakjury uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaar kiezen. Het winnende goede doel krijgt de totale opbrengst van de ‘Biggetjesmarkt’ uitgekeerd in elektronica- en witgoedapparaten.

Expert steunt al jarenlang ieder jaar een goed doel en vindt dit ook een deel van zijn maatschappelijk bewustzijn. Voor het tweede jaar op rij zal tijdens een intern evenement de ‘Biggetjesmarkt’ worden georganiseerd. Hierbij stellen medewerkers van het hoofdkantoor in Nijkerk zich vrijwillig beschikbaar om, tegen een vergoeding, werkzaamheden in en met de winkels te doen. Tijdens een veiling kunnen Expert ondernemers, bij opbod, bieden op deze medewerkers en hun aangeboden diensten. De opbrengst van de ‘Biggetjesmarkt’ wordt uitgekeerd in elektronica- en witgoedapparaten en komt hiermee volledig ten goede aan een goed doel.

Goede doelen kunnen op www.expert.nl/biggetjesmarkt hun ludieke motivatie tot woensdag 5 september inzenden. Op donderdag 6 september zullen alle inzendingen worden gepubliceerd en kan er gestemd worden op de goede doelen. De stemperiode loopt tot en met 13 september. De tien goede doelen met de meeste stemmen worden genomineerd. Vervolgens zal een onafhankelijke vakjury de uiteindelijke winnaar kiezen, die op maandag 17 september bekend zal worden gemaakt. Op dinsdag 18 en woensdag 19 september zal tijdens een intern evenement de totale opbrengst worden bepaald.

×