Goede perspectieven startende verhuurmakelaars

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Executive Home Rentals
Het zal niemand zijn ontgaan dat de bezuinigingsrondes zwaar worden ingezet bij het demissionair kabinet. Een groot aantal politieke partijen heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd en voor het eerst wordt ook hierin openlijk gesproken over al dan niet gedeeltelijke beperking van de hypotheekrenteaftrek.


Voor woningbezitters een nieuwe onzekerheid waar wel degelijk rekening mee moet worden gehouden. Executive Home Rentals (EHR) signaleert een stijging in het aantal particuliere woningbezitters die informatie opvragen over de mogelijkheden van tijdelijke verhuur en huurwaardebepalingen. Niet verwonderlijk dat juist deze groep bij EHR aanklopt, tijdelijke verhuur vraagt om maatwerk en een zeer gerichte doelgroep. Met een tijdelijk huurcontract, al dan niet via de ruime mogelijkheden van de leegstandswet, koopt de verkopende partij tijd. Het geeft de gelegenheid rustig te oriënteren op de ontwikkelingen van de woningmarkt en de beslissingen binnen de politiek. Verkoop van een lege woning staat niet langer onder druk en de eigenaar kan een aantrekkelijke doch realistische verkoopprijs bedingen. 


EHR ziet door de nauwe samenwerking met proactieve verkoopmakelaars dan ook beweging komen in de op slot zittende woningmarkt. Dit biedt goede perspectieven in de huidige markt voor startende ondernemers.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 20 april 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise